Pe lângă cărțile editate de Vorwerk International, vă oferim şi o bogată colecţie de cărţi editate în alte ţări.

Pentru a le comanda, click aici sau sunaţi direct la 0268 414214.

 

Ocolul Pământului în 70 de rețete

70 reţete, € 39,00

Chip de rețete: € 39,00

 

 

Vă invităm la o călătorie plină de savoare în jurul lumii, împreună cu Thermomix®. Pregătiți-vă să descoperiți câteva din cele mai emblematice rețete din Europa, Asia, Africa de Nord, America de Nord. Cu Thermomix®, rețete din cele mai cunoscute gastronomii ale lumii vor deveni mult mai accesibile pentru voi, transformând această călătorie într-o experiență minunată.

 

 

 

 

 

 

Papa bun!

50 reţete, € 39,00

Chip de rețete: € 39,00

 

Această colecţie de reţete este concepută ca un important ajutor pentru tinerii părinți în etapa de diversificare a alimentației bebelușului.  Primele mese solide reprezintă o etapă fundamentală în dezvoltarea copilului, iar dezvoltatorii de rețete și nutriționiștii agreați de Vorwerk au avut în vedere acest aspect important atunci când au alcătuit această colecție.

Chip-ul de rețete corespunzător cărții vă va permite să vizualizați rețetele direct pe display.

 

 

 

 

 

 

 

Gătim savuros… de sus până jos

71 reţete, € 39,00

Chip de rețete: € 39,00

 

Această colecţie de reţete inspirate, pentru gătirea în aburi cu Thermomix, include aperitive, feluri principale, garnituri şi deserturi din toată lumea. Gătirea delicată în aburi cu Thermomix contribuie la păstrarea conţinutului de vitamine, minerale şi substanţe nutritive ale ingredientelor, dar şi a culorii şi aromelor acestora, în timp ce preparaţi mâncare sănătoasă şi săracă în grăsimi. Această carte de reţete vă va da multe idei pentru preparate gătite în coşul de înăbuşire sau în Varoma.

Iar chip-ul de rețete vă va permite să folosiți funcția de preparare ghidată.

 

 

 

 

 

 

Raw vegan cu Thermomix

Raw vegan cu TM100 reţete Ediţia I, 145 Lei

Reţete inspirate, delicioase, pentru hrană vie — din ingrediente vegetale gătite fără foc. Sunt reţete pentru preparate nu numai foarte sănătoase şi hrănitoare, ci şi deosebit de gustoase, care vă vor surprinde simţurile într-un mod foarte plăcut. De la smoothie-uri la salate, sosuri şi supe până la feluri principale, această carte cuprinde tot ceea ce aveţi nevoie pentru a planifica meniul vostru raw vegan.

 

 

 

 

 

 

                             

Les Soupes en quatre saisons

88 reţete, €35,00

 

Cartea vă ajută să descoperiți universul supelor. Uitați de ideea că supa ar fi un preparat specific iernii! Cartea vă invită să vă lăsați surprinși de supele reci de vară, să constatați voi înșivă că toamna sunt potrivite supele mai consistente, să vă încălziți iarna, la gura sobei, cu o supă de sezon și să vă încântați papilele gustative cu supe pregătite cu legume de primăvară.

 

(În limba franceză)

 

 

 

 

 

Au goûts du monde

88 reţete, €35,00

 

Faceţi o călătorie culinară în jurul lumii, fără a trece pragul casei. Fiecare secţiune a cărţii e dedicată unei zone diferite ale lumii, iar reţetele provin din 23 de ţări. Experimentaţi noi gusturi şi arome cu preparate cum sunt paella, croissant cu gem de măceșe, gogoşi cehe, calmari Asam.  

(În limba franceză)

 

 

 

 

Top Chrono!


100 reţete, €50,00

Sunteți tot mai des în criză de timp dar nu vreți să renunțați la o mâncare gustoasă și bine pregătită? Sunteți gurmand și foarte grăbit? În cazul acesta… aveți la îndemână cartea potrivită. Peste 80 de rețete ce pot fi pregătite contra timp; o cină pentru toată familia poate fi gata în doar 30 de minute.

(În limba franceză)

 

 

 

 

 

La France gourmande

 

90 reţete, €35,00

 

O carte cu cele mai cunoscute din rețetele clasice ale bucătăriei franceze. Aflați cum se prepară specialități din diverse regiuni ale Franței. Aflați cum, avându-l pe Thermomix drept asistent, veți putea pregăti voi înșivă vestitul boeuf bourguignon, un foie gras rafinat o tapenade picantă și atâtea alte preparate irezistibile.

(În limba franceză, cu traducere în limba română, în format electronic)

 

 

 

 

 

Mille et une pâtes… à pain


 

90 reţete, €35,00

Cartea este dedicată în întregime celor ce doresc să facă pâinea în propria bucătărie. Și nu doar pâine, ci și baghete, chifle, croissante și alte specialități. Veți găsi o gamă largă de rețete, de la cea mai rapidă până la cea mai exotică, la care se adaugă sfaturi prețioase ale unui patiser de renume – totul într-o carte care va deveni de referință în materie.

(În limba franceză, cu traducere în limba română, în format electronic)

 

 

 

 

 

 

Envie de desserts…

95 reţete, €35,00

 

Iată o colecție de peste 90 de rețete, concepută pentru toți cei care și-au dorit o carte numai cu deserturi accesibile și apetisante, în care veți regăsi deserturi clasice adaptate la Thermomix, dar și savori originale și moderne.

Delectați-vă familia cu rețete pentru orice zi a săptămânii, simple și rapide cum ar fi un Chec marmorat sau Cremă rapidă de ciocolată, dar încântați-vă și oaspeții cu deserturi mai sofisticate, cum sunt Zabaione de cidru, cu mere sau Marquise au chocolat .

 

(În limba franceză)

 

 

 

 

Cuisinez comme les chefs

 

78 reţete, €50,00

 

Maeștri bucătari de azi și de ieri, animați de pasiunea lor pentru gătit, se reunesc în jurul Thermomix și vă dezvăluie aspecte ale artei lor culinare în câteva rețete. Veți găsi în această carte preparate exotice, rafinate, meniuri de fiecare zi sau festive.

(În limba franceză)

 

 

 

 

 [

 

top