Thermomix Friend®

Viața este mai frumoasă cu un Prieten

 

Vă prezentăm noul aparat de bucătărie esențial: Thermomix Friend®. Acest dispozitiv super inteligent este un prieten adevărat pentru tine, bucătăria și Thermomix-ul tău.

Vă permite să faceți mai multe în mai puțin timp, funcționează în armonie cu Thermomix în timp ce urmăriți rețete simple create pentru gătitul ghidat în paralel. De asemenea, vă oferă libertatea de a experimenta rețete.

 

Gătit paralel

Datorită gătitului ghidat în paralel, am păstrat designul elegant și am dublat potențialul creativ culinar.

Utilizați-vă Thermomix® și Thermomix Friend® simultan pentru a pregăti mese delicioase și sofisticate cu mai multe feluri de mâncare, complet fără stres. Thermomix Friend® este conectat prin Bluetooth® la TM6 și instrucțiunile intuitive de pe ecran vă indică exact când să transferați bolurile de la un dispozitiv la altul.

Rezultatul: totul pregătit la timp și gătit la perfecțiune.

TM5 poate fi de asemenea utilizat cu ușurință cu Thermomix Friend® odată configurat manual.

Salvează timp!

Economisirea timpului în bucătărie face cu siguranță viața mai ușoară.În timp ce Thermomix® funcționează eficient pe o parte, puteți folosi Thermomix Friend® pe cealaltă parte pentru a găti sau pregăti ingredientele pentru a le încorpora în Thermomix® atunci când este necesar. Cu ingredientele gata mai repede, aveți și mai mult timp pentru a servi mese delicioase familiei și prietenilor. Toți se vor întreba de unde ai luat a doua pereche de mâini! Pregătește-te să dublezi minunea în timp ce depui jumătate din efort.

Jumătate din efort, aceleași rezultate perfecte

Câștigă satisfacția finală în bucătărie obținând rezultate fantastice cu jumătate din efort! Împărțiți pregătirea rețetelor dvs. Thermomix® între două boluri și două aparate foarte eficiente care funcționează împreună și fiți uimiți de câte lucruri puteți realiza în bucătăria dvs. Având Thermomix® și Thermomix Friend® care lucrează împreună în armonie, veți fi uimiți de rezultate și veți reveni din nou și din nou pentru a descoperi mai multe