Thermomix Friend®

Magie, împreună.

Îți prezentăm cel mai nou aparat pe care trebuie să îl ai în bucătăria ta: Thermomix Friend®. Acest dispozitiv extrem de inteligent este cu adevărat un prieten pentru tine, pentru bucătăria ta, cât și pentru Thermomixul® tău TM5 sau TM6. Îți permite să faci mai multe, în mai puțin timp, acesta cooperând perfect cu Thermomixul® tău, atunci când urmezi rețete cu prepararea ghidată, create special pentru gătirea în paralel. Astfel, ai libertatea de a găti mai îndrăzneț. Pregătește-te să prepari mâncarea la un nivel cu totul nou.

Dublu wow

Acum ai de două ori mai multă creativitate în bucătărie, cu ajutorul gătirii în paralel. Cu Thermomixul® tău de încredere, alături de Thermomix Friend®, poți prepara meniuri sofisticate și delicioase, alcătuite din multiple feluri, fără să depui efort. Thermomix Friend® este conectat la TM6 prin Bluetooth®, iar instrucțiunile intuitive de pe ecran îți spun exact când să muți bolurile de mixare cu ingrediente dintr-un aparat în celălalt. Rezultatul: totul este preparat la timpul potrivit și gătit la perfecție. TM5 este de asemenea ușor de folosit cu Thermomix Friend® – trebuie doar să reglezi manual setările.

Mai mult timp, într-o clipită

Să câștigi timp înseamnă că treaba din bucătărie devine mai ușoară pentru tine: în timp ce Thermomix® își face treaba în mod eficient, poți folosi Thermomix Friend® pentru a găti, fierbe și amesteca ingredientele, astfel încât acestea să fie gata exact când ai nevoie de ele. Rezultatul: mai multe ingrediente pregătite și mai multe feluri delicioase pentru a fi servite la o masă cu prietenii sau familia. Aceștia vor crede că ai o pereche de mâini în plus! Pregătește-te să îi uimești de două ori mai mult, cu de două ori mai puțin efort.

Gătire în paralel cu Thermomix Friend®

Să gătești cu Thermomix® înseamnă să împărtășești iubirea, tocmai de aceea am dezvoltat pentru tine multe rețete interesante, cu preparare ghidată în paralel, pe care le poți încerca cu Thermomix® și Thermomix Friend®. Fiecare rețetă cu prepare ghidată în paralel pe care am dezvoltat-o a fost optimizată pentru a maximiza potențialul celor două aparate, astfel încât nu vei rata niciun pas. Toate aceste rețete sunt disponibile exclusiv pe inovatoarea noastră platformă Cookidoo® –  trebuie doar să folosești filtrul „Thermomix Friend®” pentru a le găsi.

Cele mai bune rezultate în bucătărie

Atunci când gătitul este mai simplu, iar rezultatele sunt întotdeauna remarcabile, te bucuri de această activitate de la început până la sfârșit. Împarte operațiile necesare rețetelor Thermomix® între cele două boluri și între cele două dispozitive eficiente, care cooperează perfect, și minunează-te de cât de multe poți realiza în același timp, în bucătărie. Cu Thermomix® și Thermomix Friend® în bucătăria ta, rezultatele te vor mulțumi 100% – și le vei folosi din nou și din nou.

Bucură-te de flexibilitate

Știi acel moment când vrei să încropești rapid un sos, însă Thermomix® este ocupat, preparând altceva? Uită de această problemă: Thermomix Friend® este întotdeauna la îndemână pentru a realiza sarcinile care, în general, trebuie amânate. Acesta este dotat cu o unitate de bază rezistentă (cu sistem de încălzire și senzor de temperatură integrate), bol de mixare, pahar de măsurare, coș de înăbușire și un capac rezistent – astfel încât poate face față oricărei situații.