Cooking-with-Thermomix–Simplicity-redefined

Spre deosebire de modul tradiţional de gătit, cu Thermomix® veţi avea o temperatură precisă şi constantă, setată automat şi uşor ajustabilă cu ajutorul selectorului de viteze şi al ecranului tactil.

Veţi încălzi, găti sau înăbuşi în bolul de mixare printr-o simplă atingere, obţinând rezultate perfecte de fiecare dată. Şi, întrucât Thermomix® şi amestecă în acelaşi timp, puteţi fi siguri că nimic nu se va lipi sau arde în bolul de mixare.

Fie că sunteţi adeptul stilului simplu şi tradiţional de gătit ori al bucătăriei gourmet, veţi găsi mii de reţete cu ajutorul cărora veţi putea găti orice preparat în Thermomix. În orice caz, odată ce începeţi să gândiţi în modul Thermomix, veţi descoperi nenumărate posibilităţi de a adapta şi propriile voastre reţete.

De exemplu, cu capacitatea Thermomix® de a mărunţi, încălzi şi pasa — totul într-un singur bol — puteţi prepara rapid şi uşor supe cremă din câteva ingrediente proaspete — doar pasând la sfârşitul timpului de gătit, pentru o textură fină şi mătăsoasă. În schimb, dacă doriţi să păstraţi textura preparatelor cu bucăţi mai mari, puteţi schimba sensul de rotaţie şi să amestecaţi cu spatele cuţitului.

top