Varoma
Varoma Thermomix ® este un accesoriu minunat în orice bucătărie: ingredientele proaspete pot fi gătite delicat în aburi, păstrându-şi prospeţimea şi conţinutul de nutrienţi.
Bolul de mixare
Thermomix ® este prevăzut cu un bol de mixare din oţel inoxidabil de calitate superioară, cu capacitate de 2,2l.
Chip-ul de reţete
Chip-ul de reţete aduce universul culinar direct în aparatul vostru Thermomix ®.
Capacul bolului de mixare
Capacul Thermomix® formează un subansamblu împreună cu paharul de măsurare, dar poate fi folosit şi fără acesta.
Sistemul de încălzire
Specialiştii de la Vorwerk au depus eforturi pentru a atinge și menține cele mai înalte standarde de eficiență în toate privinţele legate de utilizarea și performanța Thermomix®.
Cântarul
Atunci când e nevoie de precizie pentru a prepara perfect o reţetă, Thermomix® vă va veni în ajutor, căci e dotat cu un cântar digital integrat.
Cuţitul
Cuţitul este piesa principală a Thermomix®. Cu ajutorul lui, puteţi să mărunţiţi şi să tocaţi energic, dar şi să amestecaţi delicat şi să frământaţi.
Coşul de înăbuşire
Alimentele gătite în coşul de înăbuşire stau deasupra cuţitului, pentru a-şi păstra integritatea, în timp ce sunt fierte — în apă sau aburi.
Spatula
Cu o configuraţie care copiază forma interioară a bolului de mixare, spatula este exemplul cel mai bun al preciziei şi rigurozităţii în proiectare, în cele mai mici detalii.
Fluturele de amestecare
Fluturele de amestecare este perfect pentru prepararea sosurilor şi spumelor, pentru a bate albuşurile şi frişca sau pentru a face untul de casă.
Paharul de măsurare
Paharul de măsurare este încă un element al TM5 proiectat inteligent de Vorwerk.

 

 

Thermomix®, produs de Vorwerk, este un aparat de bucătărie unic, multifuncţional, extrem de versatil şi care vă va simplifica la maximum munca în bucătărie, dându-vă posibilitatea să vă puneţi în valoare tot potenţialul culinar, făcând în acelaşi timp economie de timp şi de efort. Este uşor şi plăcut de utilizat, astfel încât oricine — de la un novice în bucătărie până la un profesionist — poate obţine rezultate excelente. Datorită designului compact al Thermomix®, acesta ocupă un loc mic pe suprafaţa de lucru, chiar mai puţin decât o foaie de hârtie A4, dar, cu toate acestea, este un aparat de mare putere, foarte inovator, care va face numeroase operaţii în bucătărie în locul vostru.

 

col_img_4_3_Bimby_Thermomix_Side_Left_Down_reflex_

Thermomix® reuneşte funcțiile a 12 aparate de bucătărie: el cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume /creme, amestecă, prepară băuturi, şi asta nu e tot: el găteşte, fierbe în aburi, sterilizează şi, în plus, se curăţă aproape singur.
Noul Thermomix aduce bucătăria în era digitală printr-un atrăgător ecran tactil color. De acum, veţi putea urmări direct pe acest ecran reţetele, folosind chip-ul de reţete şi funcţia de preparare ghidată. Această inovaţie vă va conduce pas cu pas spre o reuşită sigură, cu ajutorul reţetei afişate pe ecran. Tot ce vă rămâne de făcut este să adăugaţi ingredientele, iar Thermomix® va regla temperatura şi timpul în locul vostru. Este o alternativă simplă şi rapidă, care vine în completarea posibilităţii de activare manuală a funcţiilor şi de a găti în manieră proprie.

 

Şi, pe lângă atât de multe capacităţi şi opţiuni pe care Thermomix® le oferă, interfaţa intuitivă şi ecranul tactil fac din gătit o activitate plăcută şi simplă, care nu cere efort. Cu ajutorul unui selector principal şi al selectoarelor de timp, temperatură şi viteze, puteţi face orice! Simplitatea a fost reinventată.

 

 

 

top