Incredibila versatilitate a Thermomix® a fost mereu reflecţia designului inteligent şi inovator al acestuia, a atenţiei deosebite la detalii. Cu TM5, am reinventat — încă o dată — simplitatea

Ultimul model Thermomix® aduce aparatul în era digitală, cu un ecran tactil inovator, care vă aduce în faţa ochilor atât reţetele şi prepararea ghidată a acestora, cât şi comenzile intuitive pentru a accesa funcţiile aparatului la o simplă atingere. Un alt accesoriu inteligent vine sub forma chip-ului de reţete, un mediu de stocare detaşabil, care înglobează o întreagă colecţie de reţete minunate în format digital, pe care le puteţi răsfoi şi le puteţi urma pas cu pas pe ecranul Thermomix®.

Thermomix are dotări inovatoare, cum sunt braţele de blocare, care permit închiderea şi deschiderea mai facilă a capacului în timpul funcţionării şi protecţia electronică a motorului, menită să îl protejeze la supraîncălzire. Thermomix dispune de funcţia de control al temperaturii, care permite ca mâncarea să fie gătită perfect de fiecare dată.

Toate aceste dotări şi funcţii inovatoare, alături de performanţa energetică remarcabilă, fac din Thermomix campionul incontestabil al bucătăriei.

 

top