col_img_4_3_Family_Shooting-085

Indiferent dacă aveţi o familie mai mică sau mai mare, dacă sunteţi mai tineri sau mai vârstnici, în cele mai multe cazuri prepararea unor mese sănătoase devine o chestiune care necesită timp şi efort. Ca părinte, v-aţi obişnuit deja să faceţi mai multe lucruri deodată şi încă o pereche de braţe v-ar fi de mare ajutor. Iată de ce Thermomix® este salvatorul părinţilor ocupaţi, care doresc să readucă în căminul lor plăcerea meselor gustoase, dar şi sănătoase în acelaşi timp.

Thermomix® vă permite să pregătiţi mese de calitate, rapid şi fără efort, spre satisfacţia întregii familii. Dar, pentru simplul motiv că mâncarea poate fi preparată mai rapid, nu însemnă că nu e sănătoasă! Cu Thermomix® ingredientele sunt gătite mai delicat, ceea ce permite ca acestea să reţină mai multe elemente nutritive esenţiale. De altfel, veţi vedea pe ecranul aparatului valorile nutritive pentru fiecare preparat.

Există un întreg univers culinar de explorat cu ajutorul cărţilor de reţete Thermomix®. Puteţi alege dintre sute de aperitive, feluri principale şi deserturi. Veţi găsi şi multe feluri unice, pe care le puteţi găti pe 3 nivele deodată, cum ar fi orez, legume şi peşte sau pui pregătit în aburi. A găti pe mai multe nivele înseamnă că un meniu întreg poate fi gata în 20-30 minute, timp preţios pe care îl puteţi petrece cu familia.

Puteţi, de acum, să vă luaţi adio de la mâncarea gata preparată cumpărată şi să începeţi să pregătiţi voi înşivă mese sănătoase, pe care le va aprecia întreaga familie.

Thermomix® vă garantează un mod inteligent de gătit pentru o viaţă mai sănătoasă. Milioane de clienţi satisfăcuţi din întreaga lume ştiu că Thermomix® este bucătăria viitorului. Alăturaţi-vă acestei comunităţi în continuă creştere şi trăiţi experienţa Thermomix®!

top