Un singur aparat le face pe toate!

Cântar, mixer, blender, robot de bucătărie, maşină de făcut pâine, aparat de fiert în aburi, râşniţă de cafea, aparat de preparat smoothie-uri… şi lista poate continua! Am putea cheltui o sumă considerabilă pentru toate aceste aparate de bucătărie.

Dar Thermomix® îndeplineşte funcţiile a peste 12 aparate, ceea ce înseamnă nu numai că veţi elibera spaţiu preţios pe suprafaţa de lucru, dar şi că nu veţi mai fi nevoiţi să achiziţionaţi alte aparate de bucătărie — de multe ori foarte costisitoare.

Cu Thermomix®, puteţi face numeroase operaţii cu un singur aparat compact, bucurându-vă de costuri totale mai mici şi de o calitate superioară.

Evitaţi să mai faceţi drumuri la supermarket şi profitaţi de timpul economisit pregătind acasă supele, pâinea, sosurile, smoothie-urile şi chiar mâncarea bebeluşului. Gătind cu Thermomix, nu veţi mai risipi mâncarea şi veţi reduce cheltuielile făcute cu semipreparate sau preparate nu tocmai ieftine de la supermarket.

 

Economic şi ecologic

Reducând utilizarea cuptorului şi a plitei, consumul de energie este foarte redus atunci când gătiţi cu Thermomix®, care înglobează funcţiile atâtor aparate de bucătărie, ceea ce conduce la cheltuieli mai mici pentru energie şi la emisii mult reduse de gaze cu efect de seră.

top