quick-and-easy-to-use-1

Când decideţi să gătiţi manual, tot ce aveţi de făcut este să reglaţi viteza şi timpul, iar Thermomix® va termina treaba. Veţi auzi un semnal sonor care vă va înştiinţa că operaţia s-a încheiat. De asemenea, interfaţa simplă şi prietenoasă a Thermomix® este un mare avantaj pentru profesionişti, căci permite un control riguros al temperaturii şi vitezei cu care se execută operaţiile, pentru o reuşită sigură a oricărui preparat —fie el mai simplu sau mai elaborat.

În timp ce lucrați în bucătărie, veţi descoperi funcţii foarte utile, integrate în aparatul vostru Thermomix®. Senzorii vor controla temperatura automat, permiţând încălzirea uniformă şi pregătirea fără nicio dificultate a unor preparate delicate. Thermomix are chiar şi posibilitatea de a se auto-curăţa, după ce aţi terminat de gătit.

 

 

 

 

quick-and-easy-to-use-2

Deşi dispune de atâtea capabilităţi funcţionale, Thermomix® este incredibil de simplu de folosit şi, cu ajutorul lui, veţi obţine rezultate perfecte de fiecare dată. Datorită posibilităţii de reglare cu precizie a timpului şi temperaturii, datorită interfeţei intuitive, puteţi fi siguri că Thermomix® va duce treaba la bun sfârşit, în timp ce voi vă puteţi ocupa de altceva, în timpul pe care tocmai l-aţi economisit.

Thermomix® dispune de o funcţie unică, de preparare ghidată — inovaţia noastră graţie căreia veţi putea respecta cu fidelitate reţeta şi care vă va permite să gătiţi chiar şi preparate mai sofisticate cu o uşurinţă fără precedent. Thermomix® are, de acum, un ecran tactil color luminos, care vă va permite să parcurgeţi reţetele pas cu pas. Tot ce trebuie să faceţi este să urmați instrucțiunile și să adăugați ingredientele atunci când vi se solicită — Thermomix® le va cântări pentru voi, va seta temperatura și timpul și să vă anunţa atunci când trebuie să mai adăugați ingrediente pentru etapa următoare. Ce poate fi mai simplu?

top