fresh-delicious

Ştim cu toţii că a găti noi înşine înseamnă siguranţa faptului că preparatele conţin mai multe ingrediente de calitate şi mai puțini aditivi sau conservanţi. Alimentele mai proaspete conțin mai multe elemente nutritive, care ne menţin starea de sănătate. Cu toate acestea, din cauza ritmului actual de viaţă, poate fi dificil să ne găsim timp pentru a găti pe cât de des ne-am dori.

Thermomix® ne ajută să rezolvăm aceste probleme graţie uşurinţei cu care putem prepara mâncare gustoasă, proaspătă şi sănătoasă, în special prin funcţia de preparare ghidată, care ne scuteşte de stresul gătirii. Thermomix® permite, totodată, şi o încălzire delicată şi uniformă a alimentelor prin posibilitatea reglării unei temperaturi scăzute şi prin amestecarea continuă. Atunci când pregătiţi ceva în bolul de mixare sau gătiţi la aburi, în Varoma, mâncarea păstrează o seamă de elemente nutritive, arome şi culori şi, prin reglarea unei anumite temperaturi, puteți avea garanţia faptului că nu veţi încălzi niciodată prea mult un preparat. Şi, desigur, Thermomix® are o funcţie de mixare cu mare putere care vă conferă controlul total asupra texturii, astfel încât a vă bucura oricând de un smoothie proaspăt de fructe devine definiţia simplităţii.

 

 

fresh-delicious2

Thermomix® însemnă mai mult decât a găti cu uşurinţă. El vă aduce în bucătărie o sumedenie de reţete minunate, graţie cărora vă va fi şi mai uşor să mâncaţi sănătos. Când creăm aceste reţete, urmărim să obţinem preparate delicioase, dar, totodată, vă furnizăm şi informaţii clare despre factorii nutriţionali, pentru a vă sprijini în alegerile pe care le faceţi — în funcţie de tipul de alimentaţie, de preferinţe — fie că doriţi să vă ţineţi greutatea sub control, fie că doriţi să preparaţi ceva delicios, dar sigur, pentru cei cu diverse alergii sau intoleranţe la anumite alimente.

Cu Thermomix® este foarte uşor să gătiţi mai bine şi mai sănătos pentru voi şi întreaga familie.

top