Gătiţi creativ cu Thermomix Ⓡ

keeping-you-inspired

Vi se întâmplă să evitaţi să preparaţi anumite mâncăruri acasă numai pentru că ar necesita mult timp sau pentru că ar fi prea complicat? Sau vă place să gătiţi şi aţi dori să preparaţi ceva special? Ori sunteţi bucătar profesionist experimentat care doreşte să devină şi mai creativ şi să experimenteze noi ingrediente şi stiluri de gătit?

Orice aţi dori să realizaţi, Thermomix® vă va ajuta să fiţi mai creativi căci, economisind timp, veţi putea oricând să încercaţi ceva nou.

Mulţi utilizatori Thermomix® ne spun că ei nu mai cumpără pâine de la magazin, nici sosuri sau gemuri gata preparate. Toate acestea se pot pregăti atât de uşor în casă, cu Thermomix®, încât nu are rost să mai facă un drum la supermarket.

Cu Thermomix puteţi face un gem în 15 minute din câteva căpşune rămase. Thermomix® poate să gătească în aburi o masă completă, cu carne de pui, după care puteţi pregăti un fond de pui în 40 minute. Sau poate veţi alege o reţetă incitantă cum ar fi un risotto, care se face atât de uşor în Thermomix®, încât veţi dori să încercaţi câte o reţetă diferită de risotto în fiecare zi. Sau poate nu aveaţi niciodată timp să faceţi prăjituri şi, deodată, descoperiţi că o prăjitură cu morcovi poate fi gata în 20 secunde!

 

keeping-you-inspired2

Când veţi începe să gătiţi cu Thermomix®, veţi descoperi o vastă colecţie de reţete online, în cărţile noastre de reţete şi pe chip-urile de reţete şi — pentru a vă face viaţa şi mai uşoară — veţi putea folosi funcţia de preparare ghidată, astfel încât Thermomix® să vă conducă spre rezultate perfecte de fiecare dată.

top