RAPID ŞI UŞOR DE UTILIZAT

Thermomix ® este un aparat de bucătărie foarte versatil, de mare putere, care vă ajută să economisiţi timp, făcând multe operaţii în locul vostru, în special prin folosirea funcţiei de preparare ghidată. Designul său inteligent îl face deosebit de simplu de acţionat, iar ecranul tactil vă dă posibilitatea de activa toate funcţiile cu o simplă atingere

GĂTIŢI CREATIV

Thermomix® vă va inspira să încercaţi mereu reţete noi.  Până şi bucătarii profesionişti vor constata că pot fi mai creativi atunci când folosesc Thermomix®. Reţetele mai dificile se pot prepara mai uşor, iar Thermomix® vă va lăsa mai mult timp la dispoziție pentru a da preparatelor voastre acea tuşă finală, de rafinament, care le va defini

MÂNCARE PROASPĂTĂ, DELICIOASĂ, SĂNĂTOASĂ

Veţi afla cum vă poate ajuta Thermomix® să gătiţi ingredientele într-un mod mai delicat, pentru a vă bucura de preparate mai proaspete şi mai sănătoase. De asemenea, veţi găsi mii de reţete cu ajutorul cărora veţi putea să gestionaţi mai uşor unele necesităţi sau restricţii în alimentaţie, cum ar fi în cazul alergiilor, ori să urmaţi o anumită dietă pentru un stil de viaţă mai sănătos.

ECONOMISIŢI BANI

Un singur aparat Thermomix ® înlocuieşte mai multe aparate de bucătărie costisitoare şi vă ajută să economisiţi energie, reducând timpul dedicat bucătăriei. Când e atât de simplu şi de uşor să gătiţi acasă mâncare gustoasă, ca la restaurant, nu are rost să mai cheltuiţi în plus cumpărând mâncare ori sosuri gata preparate.

CALITATE VORWERK

Graţie înaltelor standarde de calitate şi fiabilitate pe care Vorwerk le respectă, fiecare Thermomix ® este proiectat şi executat cu mare precizie, fiind destinat utilizării zilnice.

 

top