col_img_4_3_Thermomix_demo_party-0005

Asistenţa acordată clienţilor noştri este o prioritate pentru noi şi, în calitate de deţinător al unui aparat Thermomix ®, trebuie să vă aşteptaţi la cea mai bună asistenţă şi consultanţă pe parcursul întregii perioade de folosinţă a aparatului vostru.

Thermomix ® este renumit pentru calitatea şi durata lungă de viaţă, dar în cazul în care, totuşi, apare o problemă în funcţionarea lui, vă puteţi baza pe specialiştii noştri şi pe promptitudinea noastră în asigurarea pieselor de schimb şi a accesoriilor.

Pentru că este important pentru noi ca toţi clienţii noştri să continue să se bucure de toate beneficiile gătitului cu Thermomix®. Acesta este şi motivul pentru care am pus la dispoziţia voastră mai multe căi pe care să puteţi explora, împărtăşi şi descoperi noi reţete — în comunităţile online şi cu ajutorul reţelelor de socializare, cum este Facebook. În acelaşi scop, organizăm clase de gătit, pentru ca voi să puteţi afla mai multe şi să exploraţi noi posibilităţi în universul Thermomix®.

.

 

 

ASISTENŢĂ CLIENŢI

De la garanţie, la manuale de utilizare şi evenimente de gătit

SERVICII ONLINE

Exploraţi platforma de reţete comunităţile şi magazinul  online şi conectaţi-vă prin reţelele de socializare

FAQ

Răspundem întrebărilor voastre

CLASE DE GĂTIT

Aflaţi despre clasele noastre de gătit

top