CE POATE SĂ FACĂ THERMOMIX ® ?

Thermomix® Thermomix® reuneşte funcțiile a 12 aparate de bucătărie într-un singur aparat compact, foarte uşor de curăţat. Thermomix® cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume, amestecă, emulsionează, încălzeşte, fierbe, găteşte în aburi. Indiferent dacă preparaţi mesele de fiecare zi pentru familie, vă pregătiţi o gustare rapidă sau vreţi să vă impresionaţi oaspeţii cu preparate mai deosebite, cu Thermomix® totul poate fi gata cât ai bate din palme. El poate pregăti de la banalele ouă fierte ori un dressing simplu pentru salate până la pesto, peşte în aburi, risotto şi îngheţată. Cu Thermomix® puteţi zdrobi gheaţă, puteţi frământa aluaturi pentru pâine sau prăjituri, puteţi prepara un smootie sau un shake fin şi răcoritor. Acesta e motivul pentru care Thermomix are cinci milioane de utilizatori încântaţi şi este cel mai popular procesor de alimente din lume.

CUM POT GĂTI CU THERMOMIX®?

Pe scurt, puteţi găti rapid şi foarte uşor. Conceptul aparatului Thermomix® se bazează pe o perfectă complementaritate dintre tehnologia inteligentă, de ultimă oră, şi reţetele personalizate, concepute pentru Thermomix®, care vă garantează reuşita de fiecare dată. Puteţi urmări pe ecran instrucţiunile şi cantităţile sau puteţi apela la miile de reţete online ori din cărţile de reţete Thermomix după cum, la fel de bine, puteţi adapta reţetele voastre preferate.

CE ESTE ATÂT DE DEOSEBIT LA GĂTITUL CU THERMOMIX®?

Inventarea Thermomix®, în urmă cu 50 de ani, a însemnat o adevărată revoluţie — un procesor de alimente care poate îndeplini aproape fiecare fază de pregătire a ingredientelor şi de preparare a mâncării. Thermomix® înseamnă încă două mâini în milioane de bucătării, care îi ajută pe clienţii noştri să prepare mâncare delicioasă şi sănătoasă, rapid şi cu mare uşurinţă.

Clienţii Thermomix ® beneficiază de consultanţă personală şi de o demonstraţie făcută de un reprezentant, ocazie cu care vor cunoaşte toate funcţiile aparatului încă înainte de a-l achiziţiona. Clienţii vor continua să beneficieze de consultanţă personală chiar şi după cumpărarea aparatului lor Thermomix®, vor avea multe ocazii de a schimba idei cu experţi şi persoane care au preocupări asemănătoare şi vor putea cere informaţii, idei şi sfaturi preţioase atât direct, cât şi online. Acum, Thermmomix a trecut în era digitală, iar voi puteţi prepara reţetele integrate şi afişate pe ecranul tactil, cu funcţia unică de preparare ghidată.

AM NEVOIE DE ACCESORII SUPLIMENTARE?

Aparatul vostru Thermomix ® vine complet dotat cu toate accesoriile necesare. Accesoriile cu care este prevăzut aparatul includ ansamblul Varoma, cu ajutorul căruia puteţi să gătiţi în aburi pentru a păstra conţinutul de vitamine şi substanţe nutritive din ingrediente şi să gătiţi preparate cu conţinut redus de grăsimi. De asemenea, veţi găsi coşul de înăbuşire pentru prepararea garniturilor — orez, cartofi, legume — şi cu ajutorul căruia puteţi strecura sucurile de fructe. Fluturele de amestecare se montează extrem de simplu pe cuţit şi se foloseşte pentru a obţine o textură spumoasă şi uşoară — spume, frişcă bătută, albuşuri bătute. De asemenea, veţi primi şi o spatulă. În afară de aceste accesorii pe care vi le asigurăm odată cu aparatul, nu mai aveţi nevoie de nici un alt accesoriu suplimentar pentru a putea obţine maximum de la aparatul vostru Thermomix®. Acesta e proiectat astfel încât să aibă eficienţă maximă – chiar şi piesa care acoperă orificiul din capac poate servi drept pahar de măsurare!

UNDE GĂSESC REŢETE PENTRU THERMOMIX ®?

Clienţii Thermomix® au la dispoziţie o vastă şi diversificată colecţie de reţete. O selecţie bogată poate fi găsită în cărţile noastre de reţete, pe chip-urile de reţete şi pe portalul de reţete Thermomix® (care se va lansa în 2015). Pentru început, cel mai potrivit este Noul reţetar de bază, cu 166 de reţete, pe care îl veţi primi odată cu aparatul vostru Thermomix®! Iar cei care doresc să poarte discuţii despre experienţele în bucătărie şi să facă schimb de reţete cu alţi fani Thermomix®, pot să participe la clasele noastre de gătit ori să ia legătură cu alţi membri ai comunităţii online, pe pagina oficială de Facebook.

PENTRU CINE A FOST CONCEPUT THERMOMIX?

Thermomix ® este soluţia ideală pentru orice stil de viaţă. Graţie versatilităţii sale şi numeroaselor aplicaţii pentru gătit, el poate fi folosit în multe moduri.

Cei care vor să gătească zilnic pentru ei şi familia lor, vor găsi în Thermomix asistentul eficient care face economie de timp şi care îi ajută să gătească mâncare proaspătă şi sănătoasă. Cei care abia acum învaţă să gătească se vor bucura pentru faptul că Thermomix se descurcă singur, iar gătitul e mult simplificat datorită reţetelor testate, cu reuşită sigură, şi funcţiei de preparare ghidată.

Nu puţini sunt utilizatorii care au trecut de la nivelul de începător în bucătărie la acela de bucătar cu experienţă, datorită aparatului lor Thermomix®. Mulţi dintre cei pentru care gătitul e un hobby, inspiraţi fiind de varietatea de delicatese culinare, au început să folosească Thermomix şi să creeze reţete complet noi. Chiar şi bucătarii profesionişti, a căror activitate depinde de perfecţiunea rezultatelor, au încredere deplină în Thermomix®.

CÂT DE UŞOR SE CURĂŢĂ THERMOMIX ® ?

Thermomix® se spală foarte uşor, imediat după ce aţi gătit cu el. Dacă au rămas resturi de mâncare, puneţi puţină apă şi detergent în bol şi reglaţi la viteza 10 timp de câteva secunde. Astfel, se vor desprinde toate resturile de pe pereţii bolului şi de pe capac, iar apoi, dacă mai e nevoie, puteţi pune bolul în maşina de spălat vase ori chiar să îl spălaţi cu mâna. Toate componentele Thermomix® pot fi spălate în maşina de spălat vase. Corpul principal poate fi şters doar cu o lavetă umedă.
THERMOMIX® ESTE O INVESTIŢIE BUNĂ?

Având un Thermomix® în bucătărie, nu mai trebuie să cumpăraţi o mulţime de alte aparate de bucătărie — căci acest aparat compact le face pe toate. Utilizatorii Thermomix ® din toată lumea au constatat cât de mult au economisit gătind în fiecare zi cu Thermomix. Mai puţine drumuri la supermarket, mai puţină mâncare la pachet, doar mâncare mai sănătoasă gătită mai eficient. Şi au mai constatat că pot pregăti o masă ca la restaurant chiar la ei acasă, cu deosebirea că mâncarea e mai sănătoasă mai hrănitoare. Atunci când se decid să cumpere Thermomix, clienţii noştri primesc mai mult decât un produs excepţional din punct de vedere tehnic, de renumita calitate Vorwerk. Pe lângă asigurarea că au cumpărat un aparat multifuncţional excepţional, de ultimă oră, ei primesc şi asistenţă tehnică, iar comunitatea de reţete le vine în ajutor cu o mulţime de idei preţioase.
CÂT COSTĂ THERMOMIX ® ?

Thermomix ® este un aprat de bucătărie premium, cu tehnologie de ultimă oră, extrem de fiabil şi care înlocuieşte numeroase alte aprate şi ustensile. Preţul unui Thermomix® este de _______. Pentru mai multe informaţii referitoare la demonstraţii şi cumpărare, clic aici.

top