Asistentul tău inteligent în bucătărie

Thermomix® îți oferă posibilități din belșug pe care nici nu ți le-ai imaginat.

Experiența Thermomix®

Thermomix® TM6 este asistentul inteligent în bucătărie care înlocuiește peste 20 aparate de bucătărie, astfel oferindu-ți posibilitatea să te bucuri de mai mult timp liber.

 • Gătire
 • Mixare
 • Pasare
 • Batere
 • Amestecare
 • Cântărire
 • Gătire la abur
 • Mărunțire
 • Radere
 • Încălzire
 • Emulsionare
 • Frământare

1001 de opțiuni pentru Thermomix®-ul tău

Rețetare

Cărțile de gătit Thermomix® conțin rețete din belșug – câte ceva special pentru fiecare tip de alimentație și nevoie. Scrise de bucătari profesioniști, bloggeri culinari și utilizatori experți de Thermomix®, aceste resurse te ajută să rămâi în cea mai bună formă în ceea ce privește gătitul de zi cu zi.

VREAU REȚETAR

Cookidoo

Cu abonamentul Cookidoo® ai acces la peste 80,000 de rețete testate și colecții din toată lumea. Cu noi rețete adăugate în fiecare săptămână, poți uita de mesele rutiniere! Abonamentul îți oferă acces la toate funcțiile, inspirație nelimitată oriunde te-ai afla, având toate rețetele organizate într-un sigur loc, cu acces de pe dispozitivul tău mobil sau computer – ce mai aștepți?

EXPLOREAZĂ COOKIDOO

Obține acces la Cookidoo® cu Cook-Key®

Ce este Cook-Key®

Clienții TM5 își pot exploata Thermomixul® la maximum cu dispozitivul Cook-Key®, care conectează wireless Thermomixul® tău direct la biblioteca nostra online de rețete oficiale Thermomix®. Toate rețetele de pe Cookidoo® au implementată funcția inovatoare de Preparare Ghidată care îți oferă îndrumare pentru fiecare pas din preparea rețetei alese de tine. Conectează Cook-Key pe partea laterală a TM5-ului tău, apoi răsfoiește, sincronizează și gătește rețetele tale preferate mai rapid, cu ajutorul instrucțiunilor pas cu pas, temperaturi preselectate și cântărire integrată.

Cum folosești Cook-Key®

Nu a fost nicicând atât de ușor să-ți începi călătoria culinară! Activează Cook-Key® în 5 pași simpli, în mai puțin de 5 minute:

 1. Conectează Cook-Key® la Thermomixul® tău TM5.
 2. Contectează-te la rețeaua ta WiFi. Meniu> Setări> WiFi> Conexiune nouă.
 3. Conectează-te la contul tău Cookidoo®.
 4. Activează Cook-Key®: Profilul meu> Cook-Key-ul meu> Activează Cook-Key-ul meu®.
 5. Introdu numărul ID care se regăsește pe lateralul cutiei de la Cook-Key.

Asigură-te că ești înregistrat(ă) pe Cookidoo®!

E atât de simplu:

Răsfoiește - Sincronizează - Gătește

Planificarea meselor

Răsfoiește și sortează rețetele Cookidoo®, în timp ce îți organizezi planul săptămânal al meselor, în funcție de nevoile și preferințele tale alimentare.

Liste de cumpărături

Planificările de rețete Cookidoo® generează automat liste de cumpărături care sunt trimise direct către tine pe adresa ta de e-mail.

Gătire ghidată

Sincronizează-ți Thermomixul® cu contul tău Cookidoo® pentru a-ți importa planul săptămânal de mese și lasă-l pe Thermomix® să te ghideze prin instrucțiuni pas cu pas.

Tezaur de rețete

Cu peste 80,000 de rețete, plus altele noi în fiecare zi, Cookidoo® este una dintre cele mai mari comunități de gătit din lume. Descoperă o lume de savori.

Ia parte la experiența Thermomix®

CUM CUMPĂR?