DISCLAIMER

1. Recent Vorwerk a început să acorde mai multă atenție accesoriilor pentru robotul de bucătărie Thermomix®. Facem referire la produsele oferite de producători terți, care ar trebui să fie montate suplimentar sau să înlocuiască elemente originale Vorwerk Thermomix®, cum ar fi capacul bolului de mixare, garnitura, cuțitul de mixare, bolul de mixare, soclul bolului de mixare, paharul de măsurare, Varoma®, coșul de înăbușire, fluturele de amestecare, capacul pentru cuțit sau protecția antistrop.

 

2. În acest context, subliniem următoarele: Îți recomandăm să utilizezi doar produsele originale Vorwerk sau accesoriile aprobate de Vorwerk pentru Thermomix®.

 

3. Folosirea accesoriilor originale Vorwerk Thermomix®, împreună cu robotul de bucătărie Thermomix®, garantează respectarea tuturor măsurilor de siguranță ale producătorului și funcționarea ireproșabilă a aparatului Thermomix®. Toate accesoriile Vorwerk Thermomix® au fost testate corespunzător, pentru a ne asigura că tu poți găti în siguranță, fără pericol de rănire și fără deteriorarea Thermomixului®.

 

4. Nu putem evalua fiabilitatea, siguranța și adecvarea pentru Thermomix® a accesoriilor care nu sunt fabricate sau aprobate de Vorwerk, în pofida supravegherii continue a pieței, și nu putem garanta pentru acestea. Astfel, nu ne asumăm răspunderea pentru rănirile produse, contaminarea alimentelor cu materiale plastice netestate sau deteriorarea aparatului Thermomix®, în urma folosirii accesoriilor care nu sunt fabricate sau aprobate de Vorwerk.

 

5. Înainte de a utiliza accesorii de la producători terți, te rugăm să iei în calcul faptul că ai putea pierde garanția și eventualele despăgubiri, dacă daunele sunt provocate de accesorii care nu sunt produse de Vorwerk.

 

* Reparațiile neadecvate ale aparatului pot cauza un incendiu, șocuri electrice sau arsuri:

Nu efectuați reparații niciodată ale aparatului dumneavoastră înșivă, deoarece acest lucru poate dezactiva funcțiile de siguranță. Reparațiile aparatelor electrice pot fi efectuate doar de serviciu de asistență clienți Vorwek sau o persoană similară calificată pentru a evita pericolele. Piesele defectate pot fi înlocuite doar cu piese originale pentru a evita pericolele. Contactați serviciul de asistență clienți Vorwek în cazul unor defecțiuni ale aparatului.