Vă doriți un Thermomix® TM5 în propria bucătărie? Nimic mai simplu! Vă recomandăm să programați o demonstrație și vom veni la voi acasă. Pentru aceasta, înscrieți-vă online, iar un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o dată convenabilă.

Thermomix® este mult mai mult decât un aparat de bucătărie – este o investiție. Dacă nu ați mai văzut sau nu ați mai folosit până acum un Thermomix®, veți fi uimiți să constatați cât efort, timp și bani puteți economisi. Puternic, versatil și simplu de utilizat, Thermomix® vă deschide ușa către un nou univers al preparatelor creative și delicioase.

O demonstrație este cel mai simplu mod de a vă arăta – într-un mediu relaxat, neprotocolar – cât de simplu și rapid puteți pune pe masă preparate delicioase, cu ajutorul Thermomix®.

Cu Thermomix TM5 veți face economie nu numai de efort, de bani și de timp, ci și de spațiu în bucătărie, căci vă veți putea dispensa de multe alte vase și instrumente de bucătărie, acum devenite inutile.

 

 

 

Prețul standard al unui Thermomix® TM5 este de 1295€* și include:

           • Un Thermomix® TM5 cu toate accesoriile
           • Cartea de rețete și chip-ul de rețete aferent, “Noul rețetar de bază”: 175 de rețete Thermomix® ilustrate, inspirația voastră de fiecare zi .

Opțiuni de plată:

           • Cu plata integrală – prin transfer bancar sau ramburs
           • În 12 rate, prin Credit Europe, Banca Transilvania, BCR
           • În 24 de rate, prin

 

garanti logo

                  sau                       

*Plata se va face în lei, la cursul BNR din ziua achiziției.

Cumpărați Thermomix® TM5

top