col_img_4_3_promo_Thermomix_demo_party-0005

Consultanţii noştri vă asigură că fiecare etapă a călătoriei voastre cu Thermomix ® se va desfăşura fără obstacole şi fără stres. Această călătorie începe cu completarea unei comenzi pentru Thermomix ® – pentru care consultantul vostru vă poate ajuta după demonstraţie sau oricând doriţi şi aţi luat decizia de a cumpăra.

Dar implicarea noastră merge şi mai departe. Vrem să fim siguri că, şi după ce aţi primit aparatul vostru Thermomix ®, continuaţi să primiţi sprijin din partea noastră şi că aveţi tot ce e nevoie pentru a putea începe să gătiţi preparate delicioase încă din prima zi. Pe lângă aparatul propriu-zis, veţi primi tot setul de accesorii — care vă permit să exploataţi toate posibilităţile creative ale Thermomix ® — precum şi o bogată carte de reţete, în care veţi găsi o mulţime de reţete cu reuşită garantată şi rezultate uimitoare.

Şi dacă, totuşi, mai aveţi nevoie de sprijin, consultanţii noştri sunt disponibili oricând aveţi nevoie de ei, pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a vă da o mână de ajutor.

top