O demonstraţie este cea mai bună cale de a porni în această călătorie creativă, axată pe o experienţă culinară, în care cunoaşterea modului de utilizare a Thermomix este prima etapă în procesul de pregătire a unor mese delicioase.

Iată cinci motive pentru care ar trebui să programaţi o demonstraţie:

whay-a-demo2

 

  • O experienţă culinară unică – vedeţi, gustaţi, credeţi. Consultanţii noştri Thermomix ® vă vor purta într-o călătorie culinară de neuitat, cu reţete verificate — clasice şi moderne — dezvoltate de echipele noastre internaţionale de specialişti Thermomix ®.
  • Thermomix ® este prea bun pentru a nu-l face cunoscut şi altora! Ne bucurăm dacă vreţi să transformaţi demonstraţia într-un eveniment social, să trăiţi această experienţă — în timp ce savuraţi mâncare bună — împreună cu prietenii voştri.
  • Mâncare bună la tine acasă! Vă oferim o demonstraţie chiar la voi acasă, pe de o parte pentru că mulţi consideră că e foarte comod, pe de altă parte — şi mult mai important — pentru că astfel putem să vă arătăm că puteţi găti ca un profesionist în propria bucătărie.
  • Descoperiţi douăsprezece funcţii într-un singur aparat compact. Pentru atât de multe opţiuni, vă punem la dispoziţie tot timpul nostru pentru a vă învăţa cum Thermomix ® vă poate uşura munca.
  • O experienţă personală, o demonstraţie personalizată. Fiecare persoană percepe mâncarea în mod diferit — de aceea nu există o definiţie unică şi infailibilă pentru mâncarea bună. Vegetarian? Aveţi intoleranţă la gluten? Ţineţi o dietă fără grăsimi? Vreţi să daţi bebeluşului hrană preparată acasă, în locul celei cumpărate din magazin? Demonstraţia noastră va ţine cont de preferinţele alimentare sau nevoile voastre. Veţi constata ce mult vă poate ajuta Thermomix să obţineţi rezultate delicioase, adaptate stilului vostru de viaţă.
top