col_img_4_3_Thermomix_demo_party-0145

Thermomix ® este un mod nou şi încântător de a găti, de aceea suntem convinşi că o demonstraţie personală este modalitatea cea mai bună pentru clienţi de a vedea în realitate toate posibilităţile pe care acest aparat le oferă.

Vă oferim o demonstraţie gratuită, fără nicio obligaţie de cumpărare, chiar la voi acasă şi exact atunci când doriţi. Demonstraţia va fi făcută de unul din consultanţii noştri şi va fi o experienţă culinară deosebită, la care preparate delicioase vor fi gătite cu o incredibilă uşurinţă chiar la voi în bucătărie. Adică… să vezi şi să crezi! Şi să mai şi guşti!

La demonstraţiile noastre veţi vedea cum funcţionează aparatul veţi cunoaşte toate funcţiile sale în timp ce preparăm câteva reţete de care voi, familia şi prietenii voştri vă veţi bucura. Veţi afla multe, dar în primul rând veţi avea parte de o zi foarte plăcută şi veţi savura mâncare delicioasă.

Şi nu trebuie să uitaţi că demonstraţia nu implică nicio obligaţie de cumpărare şi nu veţi fi obligat să luaţi o hotărâre sub presiunea momentului. Dimpotrivă, vă sfătuim să vă acordaţi timp pentru a decide dacă Thermomix® este  potrivit pentru voi.

top