Vă mulțumim pentru că ați achiziționat Thermomix®.  În cele de față, vă prezentăm condițiile aplicate achiziției voastre.  În cele ce urmează, “Noi”, se referă la Thermomix România, prin HLK Trade, unic distribuitor al Vorwerk International, iar „Dv.” se referă la clientul, cumpărătorul ale cărui date de identificare se regăsesc în formularul de comandă completat de acesta.  

1. Definiții
“Comandă” este Formularul de comandă pe care îl primiți de la noi -  în care completați toate câmpurile, respectiv produsul solicitat și datele Dv. de identificare – însoțit de dovada plății. “Produs” înseamnă produsul specificat pe Formularul de comandă. “Preț” înseamnă prețul produselor solocitate pe formularul de comandă, valabil în momentul comandării acestora.

2. Vânzarea produselor
Livrarea produselor achiziționate se va face în termen de maximum 7 zile lucrătoare de la completarea Formularului de comandă și  efectuarea plății de către cumpărător (plata fiind evidențiată în extrasul nostru de cont).  În cazul în care optați pentru plata ramburs (menționată ca atare în Formularul de comandă), aceasta se va face direct la curier, la livrarea produsului.

3. Livrarea produselor
Produsele comandate vor fi livrate direct la adresa specificată în Formularul de comandă. Data și ora livrării exced raportului nostru cu Dv., acestea fiind în sarcina prestatorului serviciului de curierat. Produsele vor fi livrate împreună cu factura și certificatul de garanție, pe care vă rugăm să le citiți și semnați.

4. Garanție
Garantăm că produsele sunt în conformitate cu specificația. Perioada de garanție este de 24 de luni  – pentru persoane fizice – și 12 luni  - pentru persoane juridice. Condițiile de garanție sunt prevăzute în Certificatul de garanție, inclus în coletul cu produsele livrate. Vă rugăm să le citiți cu atenție.

5. Condiții generale
Condițiile de mai sus, împreună cu Formularul de comandă, se constituie ca un acord între noi, în calitate de furnizor și Dv., în calitate de cumpărători. Orice alt document furnizat de Dv. în plus față de sau în contradicție cu cele prevăzute în acord sunt neavenite și nu produc niciun efect.

Procesul de vânzare și returnare a produselor respectă prevederile Legii nr. 449 din 2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.

 

top