Dacă nu aţi văzut sau folosit niciodată Thermomix®, veţi fi uluiţi de cât de multe poate face! Pe lângă faptul că e incredibil de uşor de folosit, este şi foarte puternic şi versatil, iar posibilităţile pe care vi le oferă sunt nelimitate. O demonstraţie vă oferă cel mai bun prilej de a porni într-o călătorie minunată, care va pune accent pe o experienţă culinară în care informaţiile despre modul de utilizare a Thermomix®, vă conduc spre gătirea unor preparate incredibil de gustoase şi sănătoase.

Vă rugăm contactaţi-ne şi vom cere consultantului din zona voastră să stabilească împreună cu voi data unei demonstraţii (acasă, la serviciu sau unde doriţi). Locul, data şi ora pot fi discutate direct cu consultantul. Nu uitaţi, dacă invitaţi la demonstraţie încă 3 prieteni (încă 3 gospodării ce pot deţine un TM5), veţi câştiga unul din premiile noastre pentru gazdă, absolut gratuit!

Programaţi demo

 

Cărţi de reţete

cookbooks

Cărţile noastre de reţete sunt o permanentă sursă de inspiraţie pentru voi. Veţi găsi în aceste cărţi multe reţete specifice din diferite ţări, preparate pentru anumite stiluri de viaţă sau diete, mai precis… tot ce v-ar putea interesa.

 

 

 

 

 

 

Geanta de transport Thermomix®

TravelBag_new170_1

O geantă neagră, foarte rezistentă, cu care puteţi transporta aparatul vostru Thermomix®. Este prevăzută cu o bază rigidă, un compartiment pentru Varoma şi pentru alte obiecte şi accesorii. Această geantă robustă este făcută din nailon foarte durabil, iar baza solidă asigură protecţie la impactul cu suprafeţele dure, astfel încât puteţi oricând să luaţi aparatul cu voi în vacanţe sau în vizită la prieteni. Având fermoare mari, geanta se închide cu multă uşurinţă. Graţie compartimentului exterior pentru Varoma, spatulă, paharul de măsurare şi cărţile de reţete, totul poate fi pus într-un singur loc iar gătitul poate începe îndată ce ajungeţi!

 

 

 

 

 

 

 

top