Dezvoltat în Germania, Thermomix® a fost perfecţionat continuu pe parcursul a 4 generaţii ale sale, înglobând experienţa şi ştiinţa a peste 120 de specialişti. Câţiva dintre cei mai mari bucătari profesionişti la nivel mondial au testat peste 25.000 de reţete create special pentru cel mai versatil aparat de bucătărie din lume.

Încă de la inventarea lui, în 1960, acest aparat revoluţionar a luat Europa cu asalt, iar popularitate lui este în continuă creştere în întreaga lume. În momentul de faţă, Thermomix® este folosit în milioane de bucătării din întreaga lume, minimum 2 aparate fiind vândute în fiecare minut.

În prezent, Thermomix® se produce în fabrica Vorwerk din Franţa. Specialiştii noştri desfășoară o continuă muncă de cercetare şi proiectare pentru a menţine Thermomix® în topul produselor cu tehnologie de vârf, în timp ce dezvoltatorii de reţete dedicate din întreaga lume lucrează la dezvoltarea de rețete noi și concep noi cărți de bucate, care sunt adaptate pentru ca cele mai bune preparate din bucătăria lumii să poată fi oferite utilizatorilor Thermomix®.

 

top