Veţi lucra cu un produs ce are o poveste interesantă și este renumit pentru calitate, inovare și pentru faptul că, de fiecare dată, oferă ceva special. Este un produs care suntem convinşi că vă va atrage în mod deosebit, pe dumneavoastră și pe clienții dumneavoastră, ceea ce va face din vânzarea lui o experiență pozitivă și plină de satisfacții pentru toți cei implicați.

Consultanţii noştri prezintă Thermomix® la demonstraţiile pe care le susţin acasă la cei dornici să afle mai multe despre acest produs extraordinar. Aceste evenimente de gătit au loc numai la invitaţia unui potențial client. Aici, ne concentrăm pe o prezentare profesionistă a aparatului, în măsură să ofere potenţialilor clienţi toate informaţiile necesare pentru ca decizia de cumpărare a Thermomix să fie luată în cunoştinţă de cauză.

Lăsăm produsul să se prezinte singur prin prezentarea numeroaselor sale puncte forte şi posibilități creative, prin demonstrații interactive, într-o atmosferă relaxată. Daca ești pasionat de mâncare, de gătit şi interacţionezi bine cu oamenii, acesta ar putea fi locul de muncă perfect pentru tine.

 

career-opportunitiesAvantajele muncii la Thermomix®

Reluarea activităţii profesionale a părinţilor: punem mare preţ pe valorificarea experienţei voastre dobândite în mediul familial. Poate copiii voştri au crescut şi sunteţi în căutarea unei oportunităţi de a vă relua activitatea profesională. La Thermomix ®, experienţa celor ce conduc o familie este foarte preţuită – v-aţi demonstrat capacităţile de organizator şi puteţi, cu uşurinţă, să vă puneţi în locul altor părinţi ocupaţi. Ştiţi prea bine că viaţa de familie se desfăşoară în jurul bucătăriei.

Programul de lucru adaptat la stilul vostru de viaţă: veţi avea flexibilitatea de a munci în funcţie gradul vostru de implicare. Dacă aveţi un timp limitat şi doriţi doar să vă întregiţi veniturile, foarte bine. Dar dacă vreţi mai mult, puteţi şi să dedicaţi mai mult timp construirii unei cariere ce vă poate susţine financiar — pe voi şi întreaga familie.

Muncind serios, veţi fi recompensat: La Thermomix®, veţi lucra într-o echipă de colegi care vă vor recunoaşte şi aprecia performanţele. Pe măsură ce veţi deveni mai eficient, veniturile vor reflecta acest lucru. Totodată, vă oferim numeroase bonusuri pentru performanţă.

Puteţi munci atunci când vreţi: voi sunteţi cei care decideţi când munciţi şi stabiliţi singuri timpul pe care îl alocaţi muncii. Pur şi simplu vă stabiliţi programul de lucru după cum doriţi.

Dorim un raport de muncă pe termen lung: suntem hotărâţi să clădim un parteneriat pe termen lung şi să oferim celor care devin consultanţii noştri şansa de a avea o carieră îndelungată. Vă veţi desfăşura activitatea conform stilului de viaţă al fiecăruia, având posibilitatea să vă puneţi în valoare calităţile pe parcursul unei demonstraţii. Dar, deşi veţi face demonstraţia individual, veţi fi susţinuţi de întreaga echipă, ceea ce înseamnă că vom pune umărul cu toţii la o activitate de succes, pe termen lung.

Thermomix ® e un produs extraordinar şi vă oferă o muncă minunată: ştim că ne împărtăşiţi pasiunea pentru Thermomix® şi pentru activităţi interesante, un venit atractiv şi training gratuit — toate acestea fac ca munca la Thermomix  să fie foarte dorită .

 

top