Un singur aparat, atât de multe posibilităţi! Planificaţi-vă timp pentru a afla ce vă poate oferi Thermomix® şi faceţi o programare la o demonstraţie cu un consultant Thermomix®.

Introduceţi câteva date în formularul de mai jos, iar consultantul Thermomix® din zona voastră vă va contacta pentru a stabili data şi ora unei demonstraţii gratuite, fără nicio obligaţie de cumpărare din partea voastră. Şi, după ce vă veţi consulta agenda, poate invitaţi şi câţiva prieteni!

VREAU SĂ*

DORESC SĂ FOLOSESC THERMOMIX *

Date personale

 Dl. D-na

Am deja consultant

 Da Nu
 Vreau să primesc Newsletter Thermomix. Pot oricând să mă dezabonez printr-un link existent în newsletter.
* Câmpuri obligatorii

Discover Thermomix

Patru paşi spre aparatul vostru Thermomix ®:

Discover Thermomix

Completaţi formularul. Anunţaţi-ne cum şi când aţi dori să fiţi contactaţi de noi
Discover Thermomix

Unul din consultanţii noştri vă va contacta. Va afla care sunt dorinţele voastre şi veţi putea stabili o demonstraţie împreună.

Discover Thermomix

Găzduiţi sau participaţi la o demonstraţie. La demonstraţiile noastre, puteţi afla mai multe despre gătitul cu Thermomix® şi vă putem ajuta în decizia de a face această investiţie.

Discover Thermomix

Livrarea: e momentul să începeţi să gătiţi cu propriul vostru Thermomix şi să vă alăturaţi comunităţii Thermomix.

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA O DEMONSTRAŢIE THERMOMIX ®
La o demonstraţie Thermomix®, unul dintre consultanţii noştri va prezenta fiecare dintre funcţiile aparatului şi veţi putea vedea şi gusta patru sau cinci preparate gătite cu Thermomix. Consultantul va folosi Thermomix® pentru a face câteva preparate simple, pentru voi şi oaspeţii voştri, cu scopul de a arăta şi, totodată de a explica modul de funcţionare a Thermomix®, astfel încât să vă satisfacă curiozitatea şi cerinţele.
top