Cook-Key®

AM NEVOIE DE CONEXIUNE INTERNET PENTRU A PUTEA FOLOSI COOK-KEY®?

Conținutul vostru de rețete de pe Cookidoo® se poate sincroniza cu Cook-Key® numai folosind o conexiune internet wireless.  După ce ați făcut sincronizarea, nu mai e nevoie de Wi-Fi pentru a accesa rețetele de pe Cook-Key®. Pentru a actualiza conținutul de rețete stocate pe Cook-Key®, va trebui să vă actualizați conținutul bibliotecii de pe Cookidoo® și apoi să resincronizați Cook-Key® folosind conexiunea Wi-Fi.

CE VARIANTE DE WI-FI SUPORTĂ COOK-KEY®?

Cook-Key® suportă Wi-Fi 802.11 a/b/g. Banda de 5 GHz nu e suportată.

COOK-KEY® FUNCȚIONEAZĂ DOAR CU O CONEXIUNE STAȚIONARĂ WI-FI SAU MERGE ȘI PRIN CONEXIUNE MOBILĂ?

Puteți folosi o conexiune mobilă (hot spot), dar noi vă recomandăm să folosiți conexiunea staționară Wi-Fi.

DACĂ NU EXISTĂ SEMNAL INTERNET ÎN ZONA MEA, CE POSIBILITĂȚI AM?

Din păcate, dacă nu aveți conexiune  internet Wi-Fi în zona în care vă aflați, nu veți putea folosi Cook-Key®. E nevoie de Wi-Fi pentru a conecta Thermomix® TM5 la Cookidoo® și a sincroniza rețetele. Chiar și fără Cook-Key®, puteți să vă bucurați de avantajele pe care vi le oferă Cookidoo®, inclusiv crearea de liste personalizate de rețete, planificarea meniului săptămânal și liste de cumpărături. Puteți, de asemeni, să vă abonați la Cookidoo.ch pentru a putea accesa toate rețetele și colecțiile disponibile la nivel global pe Cookidoo® Puteți face toate acestea și conectând Cook-Key® la internet prin hot-spot (de exemplu prin telefonul mobil)  – dar performanțele nu sunt din cele mai bune.

CE TRAFIC DE DATE IMPLICĂ SINCRONIZAREA PE COOK-KEY®?

Ca reper, vă spunem că, pentru a sincroniza 180 rețete (Rețetarul de bază) traficul de date este de 4-5MB.

CÂTE REȚETE POT FI STOCATE PE UN COOK-KEY®?

Cook-Key® are o capacitate de stocare de 8GB,  aceasta însemnând cca. 5000 rețete, în funcție și de mărimea acestora.

PE COOK-KEY® SUNT REȚETE PREÎNCĂRCATE?

Orice Cook-Key® este preîncărcat cu rețetele de pe rețetarul de bază, pentru a putea fi folosit imediat. De asemeni, Cook-Key® vine și cu un abonament gratuit de probă pentru o perioadă de 6 luni, pentru Cookidoo®, care vă permite accesul la peste 20.000 rețete din întreaga lume. Ceea ce înseamnă că oricând veți putea găsi rețeta dorită pentru orice ocazie.

CUM POT SĂ-MI ACTIVEZ COOK-KEY® PE COOKIDOO.CH?

Dacă aveți deja un cont pe Cookidoo® mergeți la “My Profile” apoi “My Cook-Key®” pentru a vă activa Cook-Key®. Alternativ, mergeți la”My Treasure” apoi “Activate my Cook-Key®”. Dacă sunteți în curs de a vă crea contul Cookidoo®, vă puteți activa dispozitivul Cook-Key® în timp ce vă completați profilul.

POT SĂ ACTIVEZ MAI MULT DE UN COOK-KEY®?

Da, puteți adăuga câteva dispozitive Cook-Key® în contul vostru Cookidoo®.

POT ACTIVA DISPOZITIVUL MEU COOK-KEY® ÎN DIFERITE CONTURI COOKIDOO®?

Un Cook-Key® poate fi activat o singură dată, pe un singur cont Cookidoo®.

UNDE GĂSESC NUMĂRUL DE ÎNREGISTRARE (ID NUMBER) AL DISPOZITIVULUI MEU COOK-KEY® ?

Acest număr se găsește pe ambalajul Cook-Key® și pe spatele dispozitivului Cook-Key®.

CE REȚETE POT SINCRONIZA PE COOK-KEY®?

Orice rețetă de pe Cookidoo® poate fi sincronizată pe Cook-Key®. Adăugați rețetele la  rețetele voastre favorite, la planificarea săptămânală sau la lista personalizată de rețete de pe contul vostru Cookidoo®, apoi atașați Cook-Key® la Thermomix® TM5 și apăsați butonul “Sync” de pe ecran. După efectuarea sincronizării, toate rețetele vor fi disponibile în meniul Rețete al  aparatului voastru Thermomix® TM5.

POT DESCĂRCA REȚETE ÎN COOK-KEY® ÎN TIMP CE GĂTESC?

Nu veți putea sincroniza rețetele în timp ce gătiți cu Thermomix®. Butonul de sincronizare nu este disponibil în timpul procesului de gătire.

CUM POT SĂ VĂD ADNOTĂRILE MELE LA REȚETE DIRECT PE COOK-KEY®?

Orice notiță pe care ați făcut-o în rețetele de pe Cookidoo® va apărea pe Cook-Key® după sincronizare.

CUM ȘTERG REȚETE DE PE COOK-KEY®?

Ștergeți rețetele pe care nu le mai doriți din contul vostru Cookidoo® (din favorite, din lista de rețete sau planificarea săptămânală) și resincronizați Cook-Key® pe aparatul vostru Thermomix® TM5.

AM ATAȘAT COOK-KEY® LA THERMOMIX® TM5 ȘI MI-A SEMNALAT O ACTUALIZARE DE FIRMWARE .

Prima dată când atașați Cook-Key® la Thermomix® TM5 va trebui să faceți o actualizare de firmware pentru a putea face setările de Wi-Fi pe Thermomix® TM5. De fiecare dată când e disponibilă o actualizare de software, aceasta se va trimite prin Wi-Fi, prin intermediul Cook-Key® către aparatul vostru Thermomix® TM5. Vă recomandăm să faceți actualizarea de firmware ori de câte ori este disponibilă.

COOK-KEY® ESTE REZISTENT LA APĂ?

Carcasa Cook-Key® este bine sigilată, ceea ce o face rezitentă la stropire. Totuși, nu introduceți Cook-Key® în apă și protejați-l de murdărie și umezeală.

COOK-KEY® ARE NEVOIE DE BATERII?

Cook-Key® este o unitate de stocare ce nu necesită baterii. El este alimentat cu energie la conectarea cu Thermomix® TM5.

POT FOLOSI COOK-KEY® ȘI PE APARATUL THERMOMIX® TM5 AL UNUI PRIETEN?

După ce v-ați sincronizat rețetele pe Cook-Key®, îl puteți atașa pe orice Thermomix® TM5 pentru a vă accesa rețetele favorite la o simplă atingere de buton.

CE SE VA ÎNTÂMPLA CU CHIP-URILE MELE DE REȚETE ACUM, DUPĂ LANSAREA COOK-KEY®?

Puteți continua să folosiți orice chip de rețete pe Thermomix® TM5. La activarea unui chip de rețete, rețetele conținute pe acesta vor deveni automat parte a bibliotecii voastre de pe  Cookidoo®. După înregistrarea pe Cookidoo.ch, vă puteți activa chip-urile de rețete dând clic pe “My Treasure” și apoi “Activate my Recipe Chip”. Introduceți codul unic înscris pe spatele chip-ului de rețete, pentru a-l activa. Rețetele vor fi adăugate în biblioteca voastră de rețete. Rețineți că un chip de rețete poate fi activat o singură dată. Din biblioteca voastră („My Treasure”), puteți crea liste personalizate de rețete sau puteți planifica un meniu săptămânal, pe care le veți putea apoi sincroniza pe Thermomix® TM5. După ce ați adăugat rețetele dorite în listele voastre de rețete sau la planificarea săptămânală, atașați Cook-Key® la Thermomix® TM5 și apăsați butonul de sincronizare. După efectuarea sincronizării,  veți găsi rețetele voastre favorite în submeniul “Rețete” din meniul Thermomix® TM5.

CARE SUNT AVANTAJELE ACTIVĂRII CHIP-URILOR DE REȚETE?

Activându-vă chip-urile de rețete, veți putea oricând să adăugați rețetele pe care le conțin în biblioteca voastră (My Treasure). De aici, veți putea adăuga rețetele în listele personalizate de rețete sau la planificarea săptămânală, iar, prin Cook-Key veți sincroniza rețetele pe Thermomix® TM5 și le veți putea afișa pe ecran pentru a le prepara ghidat.

 

Cookidoo®

CE ESTE COOKIDOO®?

Cookidoo® este platforma oficială online de rețete Thermomix®, unde puteți găsi colecții de rețete pentru orice ocazie. Este universul rețetelor pentru preparare ghidată și al funcțiilor ce vă pot ușura gătitul. Folosiți Cookidoo® pentru a crea liste personalizate, pentru a adăuga notițe la rețetele voastre favorite și pentru a vă planifica meniurile cu ajutorul planificatorului săptămânal. Cookidoo® este accesibil de pe tabletă, smartphone sau computer (laptop sau desktop). Vizitați www.cookidoo.ch pentru a vă înregistra gratuit.

CARE E DIFERENȚA ÎNTRE COOKIDOO® ȘI COMUNITATEA DE REȚETE?

Cookidoo® este platforma oficială de rețete Thermomix®, unde veți putea găsi rețete dezvoltate de experții noștri, toate fiind concepute pentru a fi redate cu funcția de preparare ghidată. Funcțiile de pe această platformă – cum ar fi Planificatorul săptămânal, liste personalizate și adăugarea de notițe personalizate la rețetele favorite -  vor face din gătit o reală plăcere.  Toate rețetele de pe Cookidoo® au fost îndelung testate și vă garantează reușita. Comunitatea de rețete este un loc în care puteți găsi numeroase rețete, puteți crea sau publica propriile voastre rețete pentru a le împărtăși cu alți utilizatori, puteți găsi sfaturi utile și puteți discuta cu alți pasionați de Thermomix®. Dar, întrucât toate rețetele din această comunitate sunt create de utilizatori  Thermomix®, ele nu sunt testate de dezvoltatorii de rețete Thermomix® și nici nu sunt concepute pentru a putea fi preparate ghidat.

 

Abonamentul Cookidoo®

CE VARIANTE DE ABONAMENT SUNT DISPONIBILE PE COOKIDOO®?

Există 3 variante de abonament Cookidoo®:

  1. Abonamentul Cookidoo® gratuit, de probă, pentru 30 de zile La înregistrarea contului pe Cookidoo®, veți primi automat un abonament de probă de 30 de zile pe Cookidoo®. Veți avea acces integral la toate colecțiile și cărțile de rețete disponibile la data înregistrării, dar și la orice alt conținut ce apare în timpul celor 30 de zile de probă.
  2. Abonamentul Cookidoo® gratuit, de 6 luni Acest abonament începe din ziua în care vă activați dispozitivul Cook-Key® pe Cookidoo®. Începând din ziua respectivă, veți avea acces integral pe platforma Cookidoo®, timp de 6 luni, la toate colecțiile și cărțile de rețete disponibile la activăriiCook-Key®, dar și la orice alt conținut ce apare în timpul celor 6 luni. Acest abonament se va dezactiva automat după 6 luni.
  3. Abonamentul anual Cookidoo® Dacă ați apreciat accesul integral la platforma de rețete Cookidoo®, achiziționați un abonament pe un an, cu prețul de 36 Euro. Veți avea acces la toate colecțiile și cărțile de rețete disponibile la data activării abonamentului, dar și la orice alt conținut ce apare în timpul celor 12 luni. Acest abonament poate fi reînnoit după 12 luni.

ÎNCĂ NU AM UN COOK-KEY®, DAR AȘ DORI SĂ VĂD CE OFERĂ COOKIDOO®. E POSIBIL?

Aveți acces la Cookidoo® chiar și fără un Cook-Key®. Dacă doriți să folosiți Cookidoo®, puteți să vă creați un cont gratuit,  primid astfel dreptul de acces integral pe platforma de rețete pentru 30 de zile.

CE ESTE ABONAMENTUL COOKIDOO® GRATUIT DE PROBĂ?

Dacă nu aveți încă un Cook-Key® dar ați vrea să vedeți ce vă oferă Cookidoo® și care sunt funcțiile acesteia, înregistrați-vă pe platforma de rețete și veți primi automat acest abonament gratuit, de probă, de 30 de zile.

CUM POT OBȚINE ABONAMENTUL GRATUIT, DE PROBĂ, PENTRU 30 DE ZILE ?

E simplu: intrați pe  www.cookidoo.ch, creați-vă un cont gratuit, iat abonamentul gratuit, de probă, de 30 de zile se va activa automat.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND EXPRIRĂ ABONAMENTUL MEU COOKIDOO® GRATUIT, DE PROBĂ, PENTRU 30 DE ZILE ?

Puteți verifica situația abonamentului vostru Cookidoo® gratuit de probă direct pe Cookidoo®, mergând la „My Profile >> My Cookidoo® Subscription”. Veți afla astfel data la care expiră abonamentul vostru de probă. Toate colecțiile și cărțile de rețete achiziționate înainte de activarea acestui abonament vor fi, în continuare, accesibile.  Iar în sitiuația în care veți achiziționa un Cook-Key® după expirarea acestui abonament de probă de 30 de zile, veți primi un alt abonament de probă, de 6 luni,  odată cu activarea respectivului Cook-Key®.

CE ESTE ABONAMENTUL DE PROBĂ PENTRU 6 LUNI?

Abonamentul Cookidoo® gratuit, de probă, pentru 6 luni vă permite accesul integral la toate colecțiile existente și la toate cărțile de rețete  disponimbile pe Cookidoo®, timp de 6 luni.  Acest abonament este disponibil pentru cei care cumpără un Cook-Key® și îl activează pe Cookidoo®. Veți fi notificați înainte de expirarea acestui abonament de probă, dar veți putea să vă informați cu privire la situația abonamentului de probă direct pe Cookidoo®  mergând la „My Profile >> My Cookidoo® Subscription”. Toate informațiile privind data de expirare a abonamentului vor fi disponibile și pe aparatul vostru Thermomix® TM5.

CE ESTE ABONAMENTUL ANUAL COOKIDOO®?

Abonamentul anual vă permite accesul la toate colecțiile și cărțile de rețete disponibile pe Cookidoo® , timp de 1 an. Puteți să achiziționați ori să reînnoiți acest abonament oricând, direct pe Cookidoo®. De asemeni, puteți verifica situația abonamentului vostru pe Cookidoo®  mergând la „My Profile >> My Cookidoo® Subscription”.

CUM ÎMI POT FACE UN ABONAMENT ANUAL LA COOKIDOO®?

Oricând vă puteți face un nou abonament Cookidoo® ori să-l reînnoiți pe cel existent mergând la „My Profile >> My  Cookidoo® Subscription”. Adăugați-l în coșul de cumpărături și finalizați achiziția.

POT SĂ-MI FAC UN ABONAMENT ANULAL COOKIDOO® FĂRĂ SĂ-MI CUMPĂR COOK-KEY®?

Da, puteți. Dar pentru a vă bucura de toate avantajele unuui abonament Cookidoo®, noi vă recomandăm să folosiți acest abonament împreună cu Cook-Key®.

CUM SE PLĂTEȘTE ABONAMENTUL ANUAL COOKIDOO®?

Abonamentul anual Cookidoo® se plătește la început,  pentru o perioadă de un an. Plata se poate face prin card bancar și PayPal. Puteți vedea care e situația abonamentului vostru Cookidoo® și să-l reînnoiți mergând „My Profile >> ‘My Cookidoo® Subscription”.

CUM ÎMI POT ANULA ABONAMENTUL COOKIDOO®?

Vă puteți anula abonamentul oricând direct de pe profion your Cookidoo® profile. Cancellations must take place at least 1 month before your membership expires.

CUM AFLU CÂND ÎMI EXPIRĂ ABONAMENTUL?

Puteți verifica starea abonamentului vostru Cookidoo® mergând la „My Profile >> My Cookidoo® Subscription”. Veți fi înștiințați despre data expirării abonamentului Cookidoo®.

CUM ÎMI POT REÎNNOI ABONAMENTUL COOKIDOO®?

Vă puteți reînnoi abonamentul oricând pentru suma de 36 Euro pe an, astfel încât să nu pierdeți nicio zi fără a avea avantajul calității de membru Cookidoo®.  E suficient să mergeți la My Profile >> My Cookidoo® Subscription și dați clic pe „Renew Now”. Se va activa coșul de cumpărături și veți putea achiziționa abonamentul plătindu-l cu card bancar sau prin PayPal.

CÂND ÎMI POT REÎNNOI ABONAMENTUL COOKIDOO®?

Vă puteți reînnoi abonamentul oricând pentru suma de 36 Euro pe an, astfel încât să nu pierdeți nicio zi fără a avea avantajul calității de membru Cookidoo®.

CU CINE SĂ IAU LEGĂTURA DACĂ AM ȘI ALTE ÎNTREBĂRI?

Dacă mai aveți și alte întrebări, contactați-vă Consultantul sau luați legătura cu echipa de Asistență Clienți la numărul de telefon  +40 268414214. Puteți trimite întrebările voastre și prin E-mail la office@thermomixromania.ro, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

top