Povestea noastră

Cu o bogată istorie de excelență în proiectare și inovație, Thermomix are o poziție de lider, pe piața mondială, al aparatelor de bucătărie de mai bine de 40 de ani.

Conceptul Thermomix® s-a născut când o mamă din Germania a vrut să prepare acasă mâncarea bebelușului său, dar nu a putut să găsească pe piață un aparat care să poată mărunți îndeajuns alimentele și care să și gătească în același timp.

Dezvoltat în Germania, Thermomix a fost perfecționat continuu, înglobând experiența și știința a peste 120 de specialiști.

Thermomix ajunge în România în anul 2009, datorită omului de afaceri, Zsolt Hollinek, odată cu inaugurarea primului sediu din țară, la Brașov.

Aflat în plină ascensiune, Thermomix România, distribuitor oficial al grupului german ”Vorwerk”, în prezent, deține un portofoliu de 4 puncte de lucru, amplasate în diferite zone ale țării: Brașov, Cluj, București, Sfântu Gheorghe și colaborează cu peste 300 de Consultanți Thermomix din toată țara.

De asemenea, în anul 2020, Thermomix România a investit capitaluri proprii în renovarea clădirii din centrul istoric al Brașovului, deschizând primul showroom Vorwerk Official Distributor, unde toți cei interesați pot descoperi atât divizia Thermomix, cât și Kobold.