2015orange

Cu Thermomix ® App, devine mult mai simplu şi uşor să găsiţi reţete minunate, pentru că veţi avea acces la Platforma de Reţete Thermomix® direct de pe smartphone sau tabletă. Motorul puternic de căutare vă va permite să efectuaţi căutarea după mai multe criterii: după ingredient, după stilul de gătit, după categoria preparatului. E foarte uşor să găseşti ceea ce cauţi. Secţiunea New Recipe Collections vă ajută să exploraţi mai uşor noi preparate şi să adăugaţi, la rândul vostru, reţete la colecţia noastră. Reţetele sunt organizate pe teme specifice, tipuri de regimuri alimentare, pe sezon. Puteţi alege din mii de posibilităţi şi să vă întocmiţi propria colecţie de reţete digitale, pentru preparatele preferate.

Pentru a vă stimula inspiraţia, pe ecranul iniţial al aplicaţiei apar nu numai reţete cunoscute, ci şi idei noi, pe o interfaţă atrăgătoare şi prietenoasă.   Pe lângă colecţiile de reţete, aplicaţia conţine meniul săptămânii, cu preparate selecţionate de experţii noştri în gastronomie. De asemenea, puteţi afla care este reţeta cea mai apreciată, ca să vă daţi seama ce le place cel mai mult celorlalţi fani Thermomix. Dacă sunteţi foarte preocupați de alimentaţia sănătoasă, urmăriţi valorile nutriţionale existente la fiecare reţetă.

 

col_img_4_3_AppPlanificaţi meniul pe toată săptămâna

Planificatorul săptămânal, foarte uşor de utilizat, vă scuteşte de efortul de a vă organiza în fiecare zi. E suficient să adăugaţi reţetele dorite —drag and drop — la ziua din planificator. Automat, se va actualiza lista de cumpărături şi astfel puteţi fi siguri că veţi avea toate ingredientele necesare pentru a prepara meniul perfect pentru voi şi familia voastră.

O bogată experienţă vizuală, pentru reţete uşor de urmărit

Thermomix ® App vă oferă reţete pas cu pas, cu instrucţiuni clare şi imagini sugestive. Chiar şi reţetele mai complexe sunt foarte uşor de urmărit.

Aplicaţia este optimizată pentru orice smartphone şi tabletă de mare rezoluţie, pentru a permite o bogată experienţă vizuală interactivă cu Platforma de Reţete Thermomix ®. Dispunând de fotografii ale preparatelor şi ingredientelor, aplicaţia face din căutarea de idei pentru meniurile voastre o activitate foarte incitantă.

Construiţi propria voastră colecţie de reţete

Cu Thermomix ® App, puteţi să vă alcătuiţi o colecţie proprie de reţete online. Dacă aveţi un chip de reţete, reţetele stocate pe acesta pot fi adăugate pe contul vostru personal de pe Platforma de Reţete Thermomix ®. Ca nou utilizator al Thermomix ® TM5, veţi putea avea acces şi la o colecţie gratuită de reţete, odată cu înregistrarea pe Platforma de Reţete (disponibilă din 2015). Vă veţi putea îmbogăţi colecţia de reţete certificate Vorwerk răsfoind şi achiziţionând colecţii tematice de reţete.

…Şi toate acestea se vor putea face foarte simplu cu Thermomix ® App.

top