col_img_4_3_Singles-0752015orange

Minunatele cărţi Thermomix ® ne-au pus la dispoziţie o adevărată comoară de reţete, concepute de dezvoltatorii noştri de reţete. Platforma de reţete Thermomix ® stochează online această vastă şi preţioasă colecţie de reţete şi v-o pune la dispoziţie ca unică resursă digitală, accesibilă de pe smartphone sau tabletă. La fel ca şi serviciile de muzică online ori e-book, care stochează bibliotecile voastre digitale şi pe care le puteţi sincroniza apoi pe mai multe dispozitive, Platforma de reţete Thermomix ® vă permite să vă faceţi propria colecţie de reţete online, pe contul vostru personal. Ceea ce vă dă accesul instantaneu pe computerul personal sau, prin Thermomix ® App, pe smartphone sau tabletă. Adăugaţi o reţetă pe un dispozitiv şi o veţi regăsi şi atunci când vă conectaţi pe un altul. Atât de simplu, de inteligent şi comod!

 

 

Când folosiţi un chip de reţete, puteţi adăuga reţetele pe care acesta le conţine direct în contul vostru de pe Platforma de Reţete Thermomix. Ca nou utilizator Thermomix TM5, veţi primi şi o colecţie gratuită de reţete la înregistrarea pe platformă (facilitate disponibilă din 2015), după care veţi putea adăuga mai multe reţete certificate răsfoind şi cumpărând colecţii tematice de reţete.

 

Platforma de reţete Thermomix ® şi Thermomix ® App vă oferă un potenţial nelimitat de reţete creative pentru preparate delicioase şi sănătoase. Indiferent de cerinţele şi stilul vostru de a găti, dacă vreţi să gătiţi mâncare simplă şi hrănitoare pentru voi şi întreaga familie sau pentru un grup mai mare de prieteni, Platforma de reţete Thermomix ® vă va fi mereu la îndemână pentru a planifica şi a prepara meniul perfect. E foarte simplu să căutaţi reţetele online după diverse criterii — după ingredientele pe care vreţi să le folosiţi, după stilul de gătit. Puteţi căuta şi idei de reţete — şi aceste idei sunt foarte frumos ilustrate, cu imagini color — un mod de a vă stimula apetitul. Planificatorul săptămânal vă scuteşte de efortul de a vă organiza în fiecare zi şi vă ajută să economisiţi timp pentru a încerca noi reţete din colecţia voastră. E suficient să adăugaţi reţetele dorite —drag and drop — la ziua din planificator şi, automat, se va actualiza lista de cumpărături şi astfel puteţi fi siguri că veţi avea toate ingredientele necesare pentru a prepara meniul perfect pentru voi şi familia voastră.

top