cookbooks

Vorwerk International a editat patru cărţi internaţionale de reţete, disponibile în mai multe limbi: “Travelling with Thermomix ®”, “Full Steam Ahead”, “The Best of Our Recipe Communities” şi best-sellerul “My Way of Cooking”.

Totodată, vă oferim şi o bogată colecţie de cărţi editate în alte ţări.

Pentru a le comanda, click aici sau sunaţi direct la 0268 414214.

 

 

 

Raw vegan cu Thermomix

Raw vegan cu TM100 reţete Ediţia I, 145 Lei

Reţete inspirate, delicioase, pentru hrană vie — din ingrediente vegetale gătite fără foc. Sunt reţete pentru preparate nu numai foarte sănătoase şi hrănitoare, ci şi deosebit de gustoase, care vă vor surprinde simţurile într-un mod foarte plăcut. De la smoothie-uri la salate, sosuri şi supe până la feluri principale, această carte cuprinde tot ceea ce aveţi nevoie pentru a planifica meniul vostru raw vegan.

 

 

 

 

 

Full Steam Ahead

Unbekannt

74 reţete, € 30,99

 

Această colecţie de reţete inspirate, pentru gătirea în aburi cu Thermomix,  include aperitive, feluri principale, garnituri şi deserturi din toată lumea. Gătirea delicată în aburi cu Thermomix contribuie la păstrarea conţinutului de vitamine, minerale  şi substanţe nutritive ale ingredientelor, dar şi a culorii şi aromelor acestora,  în timp ce preparaţi mâncare sănătoasă şi săracă în grăsimi. Această carte de reţete vă va da multe idei pentru preparate gătite în coşul de înăbuşire sau în Varoma.

 

 

 

 

 

 

The Best of Our Recipe Communities

Unbekannt

100 reţete, €40,91

 

Această carte vă prezintă reţete din 10 comunităţi  Thermomix din toată lumea. Fiecare comunitate a găzduit câte o competiţie pentru a desemna cele mai bune reţete primite de la utilizatorii noştri. Am ales cea mai bună selecţie din fiecare ţară. Cu aceste reţete testate şi verificate atât de amatori, cât şi de mai mulţi experţi din ţara de provenienţă a reţetelor,  această carte este o carte de reţete clasică, pe care veţi dori să o adăugaţi în biblioteca voastră  Thermomix.

 

 

 

 

 

 

Travelling with Thermomix

Unbekannt

88 reţete, €30.99

 

Faceţi o călătorie culinară în jurul lumii, fără a trece pragul casei. Fiecare secţiune a cărţii e dedicată unei  zone diferite ale lumii,  iar reţetele provin din 23 de ţări. Experimentaţi  noi gusturi şi arome cu  preparate cum sunt paella, croissant cu gem de măcese, gogoşi cehe, calmari Asam .  

 

 

 

 

 

 

 

My Way of Cooking

Unbekannt144 reţete, €40,91

 

Această carte prezintă reţete  din toată lumea: aperitive, feluri principale, deserturi, prăjituri şi aluaturi, băuturi. Toate vă vor încânta şi precis vor fi apreciate nu numai de toţi membrii familei, ci şi de prieteni.

(Pentru moment, este disponibilă doar versiunea spaniolă a cărții, „Cucino a mi manera”)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top